Recenzie BeNaughty - cum să găsești persoana potrivită pentru tine

Nov 21, 2018

BeNaughty este o platformă socială, în care poți să întâlnești persoane de sex opus sau de același sex, împreună cu care să îți petreci timpul.

Platforma este simplu de utilizat iar șansele să găsești pe cineva pe placul tău sunt foarte mari, având în vedere filtrele căutării. Însă despre funcționalitățile platformei îți vom povesti, pe scurt, în câteva momente.

Până atunci, să facem un exercițiu de imaginație. Gândește-te la felul în care arată persoana potrivită pentru tine. Gândește-te la buzele ei, la ochii ei, la felul în care vorbește și la evenimentele sociale la care ți-ar plăcea să îți petreci timpul cu ea.

Ți-ai imaginat-o?

Perfect! O vei găsi pe BeNaughty!

Despre companiei, număr de utlizatori și povestea de succes a acesteia

BeNaughty este o companie prezentă în peste 10 țări, printre care se numără Australia, Franța, Suedia, Spania și SUA, la nivel global având 40.000 de noi utilizatori în fiecare săptămână.

Această platformă se mândrește cu o rată de succes de 89% pentru procesul de matching dintre două persoane, având un procent general de conturi create în platformă cu 52% femei și 48% bărbați.

BeNaughty a început să ia amploare atunci când s-a dovedit a fi de ajutor chiar și acelor persoane care erau interesate de ceva mai mult decât experiențe de o noapte. Astfel, a ajuns să se dezvolte într-o comunitate a oamenilor care, printre altele, își caută sufletul pereche.

Avantaje și Dezavantaje

Precum în orice alt produs sau serviciu la care ai acces, platforma BeNaughty vine cu setul ei de avantaje și dezavantaje. Având în vedere că acestea depind foarte mult de interesele fiecărei persoane în parte, am făcut o listă cu cele mai frecvent întâlnite.

Avantaje

 • Crearea și accesarea contului tău sunt procese rapide și simple;
 • Platforma pune la dispoziție filtru pentru căutare cu scopul de a te ajuta să îți găsești mai rapid persoana potrivită;
 • Este disponibilă atât gratuit cât și contra cost, contul gratuit având îndeajuns de multe funcționalități pentru o experiență plăcută.

Dezavantaje

 • Contul gratuit îți limitează accesul la platformă, având acces la un număr redus de conversații;
 • Nu ai acces la suport de tip chat live.

Cum funcționează platforma

Crearea unui cont pe BeNaughty este foarte simplă.

Tot ce ai nevoie este o adresă de email și o parolă, iar imediat după ce contul a fost creat, acesta va trebui activat prin intermediul emailului primit pe adresa furnizată.

Imediat după crearea contului, va trebui să îți actualizezi profilul. Va trebui să îți completezi numele, să adaugi o fotografie cu tine, să menționezi orientarea sexuală și alte criterii ce ajută la procesul prin care două persoane sunt considerate potrivite.

Odată ajuns în platformă, vei putea observa următoarele elemente:

 • În stânga sus, o galerie unde poți să dai like unor persoane care îți sunt afișate în mod aleatoriu;
 • În dreapta sus, notificările împreună cu mesajele;
 • Cel mai important, în partea centrală, lista cu toți membri platformei în funcție de interesele alese de tine (sex, vârstă, locație, etc).

Vizitați BeNaughty

Procesul de matching

Felul în care două persoane sunt considerate potrivite are legătură cu criteriile profilelor acestora, acesta fiind una metodele prin care poți găsi persoana potrivită.

O a doua metodă este galeria unde poți selecta ce persoane îți plac, acele profilurile acelor persoane fiind afișate în mod aleatoriu.

Cât de mari sunt șansele să găsești pe persoana potrivită?

Având în vedere numărul de conturi noi create săptămânal (40.000) la nivel global, putem spune că sunt șanse foarte mari să găsești pe cineva.

Însă trebuie să ai vedere și factori precum locația, acesta fiind cel mai important element în procesul de matching. În cazul în care îți dorești să găsești pe cineva care locuiește în același oraș cu tine, iar orașul respectiv este unul mic, atunci și șansele de a găsi pe cineva vor fi mici.

Sfaturi pentru a-ți crește șansele de a găsi persoana potrivită

1) Asigură-te că ai un profil complet

Adaugă o fotografie cu tine și completează toate câmpurile care solicită informații.

2) Setează +100km locație

Îți va crește considerabil șansele să găsești pe cineva.

După ce ai găsit persoana potrivită, asigură-te că o tratezi cu respect și acordă atenție pasiunilor și intereselor acesteia.

Contul gratuit vs. Contul premium

Cu siguranță, bunul mers al platformei BeNaughty are nevoie de utilizatori care folosesc contul premium. Însă, chiar dacă optezi să folosești contul gratuit, vei avea acces la platformă.

Contul gratuit

 • Acces la profilurile persoanelor înregistrate în platformă;
 • 5 conversații cu persoanele pe care le consideri potrivite.

Contul premium

 • Cost de 18.99 lei/lună;
 • Conversații nelimitate;
 • Acces la video chat;
 • Acces la toate fotografiile profilelor;
 • Acces la toate rezultatele căutărilor tale.

Siguranța contului tău

Crearea contului în platforma BeNaughty se realizează în siguranță, iar toate informațiile adăugate contului tău pot fi șterse printr-o simplă solicitare scrisă.

Nota Noastra