Despre noi

Aug 01, 2018

De ce am fondat top5dating.ro?

Știu din experiență personală cât de dificil și frustrant poate fi să găsești comunitatea de matrimoniale online potrivită (nu mă refer aici la a găsi partenerul/prietenul sau prietenul ocazional). Prin urmare, am decis să ne folosim de experiența noastră existentă pentru a crea un site web care face să fie mai ușor pentru utilizatorii sud-africani să compare diferitele site-uri web. Informațiile de pe acest site web reflectă experiența și cercetările noastre și vă vor ajuta să găsiți ceea ce căutați.

Ce facem?

Echipa din spatele top5dating.ro revizuiește în mod constant piața de matrimoniale online pentru utilizatorii din Africa de Sud. Noi testăm funcții tehnice noi și le cerem membrilor comunităților de matrimoniale online respective să ne spună ce le-a plăcut și ce le-a displăcut referitor la diferitele servicii oferite. Suplimentar, noi analizăm politica de intimitate și lista de prețuri pentru a le face cât mai transparente pentru utilizatorul final al serviciului – dvs.!

Ce nu vom face?

În ciuda tuturor eforturilor pe care le depunem pentru acest proiect, nu vă putem oferi o garanție că veți găsi exact ceea ce căutați urmând recomandarea noastră. Găsirea partenerului, prietenului sau prietenului ocazional perfect depinde de o varietate de factori iar pe mulți dintre aceștia nu îi putem controla.