Întrebări frecvente

Aug 01, 2018

Întrebări frecvente - FAQ

În această secțiune vei găsi cele mai comune întrebări referitoare la matrimonialele online în general și la site-ul nostru de comparații în particular. Sperăm că veți găsi aceste informații utile. Dacă mai aveți și alte întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa de email de mai jos.

De ce matrimonialele online?

Ce este important atunci când alegeți un site de matrimoniale online?

Cum să vă asigurați siguranța personală și a datelor dvs.?

Care ar trebui să fie bugetul meu atunci când încep cu matrimonialele online?

Care sunt lucrurile de făcut și cele de evitat atunci când folosești servicii de matrimoniale online?

Întrebarea mea nu este listată aici – ce pot să fac?

De ce matrimonialele online?

Mulți oameni ne-au întrebat "de ce ar trebui să încercăm matrimonialele online?". Un răspuns simplu este "deoarece este o manieră distractivă și ușoară de a cunoaște noi oameni". Însă, din experiența noastră, aceasta era întrebarea greșită cu care să începem. Practic, am aflat că oamenii încă nu înțeleg complet care e treaba cu matrimonialele online și câte platforme și comunități diferite există. Platformele de matrimoniale online încearcă să conecteze indivizi similari astfel încât să le permită să își găsească un nou prieten, o nouă întâlnire, un nou partener sau contact ocazional. Internetul doar încearcă să vă crească raza de căutare și vă oferă uneltele (mesagerie instant, apeluri video etc.) pentru a face căutarea mai distractivă. Matrimonialele online sunt ce faceți dvs. cu ele – la fel ca și în viața reală atunci când vă duceți cu prietenii la un bar pentru a cunoaște noi oameni. Deci, din nou, "de ce matrimoniale online": este o nouă cale de a cunoaște prieteni, obține întâlniri sau găsi parteneri și poate fi foarte distractiv.

Ce este important atunci când alegeți un site de matrimoniale online?

Această întrebare se leagă de ce am scris sub “De ce matrimonialele online?”: este foarte important pentru dvs. să definiți exact ceea ce căutați. Există mii de platforme de matrimoniale online disponibile. Un loc bun de început este acela de a vă întreba pe dvs. înșivă dacă vă interesează o întâlnire distractivă sau un nou partener pentru o relație pe termen lung. Deși liniile de delimitare sunt un pic confuze, aceasta este o distincție bună între diferitele platforme. Pe de o parte aveți portalurile doar de întâlniri (sau chiar și doar de întâlniri ocazionale) care au mii de profile pe care le puteți vizualiza iar pe de altă parte există așa-numitele site-uri de potrivire care caută să vă ajute să vă găsiți sufletul pereche și viitorul soț/viitoarea soție. Citiți prin recenziile noastre ale diferitelor site-uri de matrimoniale online pentru a vedea care platformă oferă ce.

Cum să vă asigurați siguranța personală și a datelor dvs.?

Există două aspecte importante privind "siguranța". Primul este privind siguranța datelor cu caracter personal, care includ adresa dvs. de email, numele, detaliile dvs. de plată și multe alte aspecte referitoare la dvs. ca și persoană. Asigurați-vă întotdeauna că citiți termenii și condițiile site-ului înainte de a vă crea un cont. Dacă nu găsiți termenii și condițiile atunci acesta ar trebui să fie un semnal de oprire clar și nu ar trebui să vă creați cont. Asigurați-vă că site-ul este conform legilor irlandeze aplicabile și explică în detaliu ceea ce face cu datele dvs. cu caracter personal. Standardul ar trebui să fie acela că explică în mod explicit că niciuna dintre datele dvs. cu caracter personal nu vor fi partajate cu terți fără consimțământul dvs.

Cel de-al doilea aspect important este siguranța personală. Aici putem doar să vă recomandăm să fiți la fel de precaut ca și atunci când întâlniți oameni în viața de zi cu zi. Deși matrimonialele online sunt în general sigure, există persoane care doresc să profite de dvs. în diverse moduri dau care sunt doar companie neplăcută de avut. Utilizați-vă bunul simț. Câteva recomandări includ: asigurați-vă că vă întâlniți în locuri publice pentru primele întâlniri, informați-vă familia și prietenii atunci când vă întâlniți cu cineva nou și fiți întotdeauna precaut atunci când partajați informații cu persoane nou cunoscute.

Care ar trebui să fie bugetul meu atunci când încep cu matrimonialele online?

Există multiple opțiuni, de la site-uri de matrimoniale 100% gratuite la site-uri cu abonament plătit și cu costuri lunare de până la câteva sute de Rand. Ceea ce alegeți dvs. la final depinde de preferințele dvs. Însă, după cum s-a menționat în primul paragraf, serviciile de matrimoniale online plătite reprezintă o frână pentru escroci și utilizatori falși și creează o comunitate mai serioasă.

Care sunt lucrurile de făcut și cele de evitat atunci când folosești servicii de matrimoniale online?

În mod cert vă recomandăm să încărcați fotografii frumoase și interesante cu dvs. Acesta este cel mai bun mod de a intra în legătură cu oameni online, deoarece o fotografie frumoasă generează interes instant în profilul dvs. și în dvs. ca și persoană. Mai mult, fiți sinceri atunci când vă descrieți – deși poate fi tentant să vă prefaceți că sunteți altcineva, nu este distractiv până la urmă și creează dureri de cap pentru ambele părți. Fiți dvs. înșivă și sigur veți găsi persoane similare.

Mai mult, credem că este întotdeauna mai bine să fiți sinceri fără a îi insulta sau răni pe alții. Ceea ce vrem să spunem este că s-ar putea să aveți admiratori care nu îndeplinesc așteptările dvs. Este corect și în regulă să le spuneți altora acest lucru într-o manieră drăguță. Însă, în mod clar nu este în regulă să fiți nesimțit sau ofensator.

Întrebarea mea nu este listată aici – ce pot să fac?

Simțiți-vă liberi să ne contactați dacă aveți întrebări care nu sunt deja acoperite de către Întrebările noastre frecvente. Însă vă rugăm să ne acordați ceva timp pentru a vă răspunde.


Email:[email protected]