Alegerea pozei de profil corecte

Aug 01, 2018

Știți asta din propriile dvs. experiențe personale: o poză de profil bună este foarte importantă pentru prima impresie de pe un site de matrimoniale, chiar mult mai mult de când cu dezvoltarea aplicațiilor gen "Tinder"! Atunci când faceți clic pe pagina cuiva de profil, cel mai important lucru care ne atrage atenția este prima poză pe care o vedem. De aceea trebuie să țineți o serie de factori în minte, atunci când încercați să găsiți poza perfectă.

Fiți dvs. înșivă

Luați o fotografie care chiar vă exprimă personalitatea. Nu încercați să fiți altcineva – deoarece atunci când întâlniți persoana de care vă simțiți atras pentru prima oară, el sau ea poate să își facă impresia greșită. Faceți-vă o poză portret nouă, care chiar credeți că arată cine sunteți. Pentru efect adăugat, prezentați o acțiune sau două cu dvs. executând o activitate favorită. Pozele pot fi o super metodă de a începe o conversație.

Nu fiți prea sexy

Rețineți întotdeauna că, dacă vă căutați o relație pe termen lung, pozele sexy nu sunt ceea ce alți oameni doresc să vadă atunci când își caută un potențial partener. Riscați să dați impresia că aveți un singur lucru în minte atunci când vă căutați o întâlnire. De la discuțiile deschise cu prietenii, consensul general este acela că pare și un pic cam disperat. Așa că, domnișoarelor, clivajul la un nivel rezonabil iar domnilor, arătați-vă pozele topless doar dacă faceți activități care chiar necesită semi-nuditate (surfing-ul ar fi cel mai clar exemplu care vine în minte).

Un zâmbet prietenos

Nu este nici un secret că oamenii care par prietenoși în poze au mai mari șanse de a primi un mesaj față de o persoană care are o față clar supărată. E ceva de bun simți dar, vă rugăm doar faceți-vă o poză normală cu dvs., părând fericit sau făcând ceva interesant, cu hainele pe dvs. Acest lucru arată că nu sunteți un prădător sexual dependent de atenție ci sunteți o persoană deschisă și prietenoasă. Și asta este ce ar trebui să transmită poza dvs. de profil – o primă impresie pozitivă!