Ce să scrieți în primul mesaj

Aug 01, 2018

Conținutul primului mesaj ar trebui să fie bine ales și ar trebui să conțină conținut scris personalizat. Încercați să captați atenția persoanei pe care doriți să o cunoașteți creând spațiu pentru conversație, menționând lucruri pe care le găsiți interesante la profilul lor și și elemente ale personalităților sau intereselor voastre care se potrivesc. Puteți și să arătați că el sau ea este centrul atenției dvs.

Arătați-vă interesul

Pentru a cunoaște și și pentru a obține un răspuns de la cealaltă persoană, trebuie să îi puneți întrebări. Dar încercați să nu întrebați prea multe întrebări aleatorii – este mult mai bine să vă familiarizați cu cealaltă persoană citindu-le cu atenție profilul. Vedeți care le sunt hobby-urile, dorințele și principiile, vedeți fotografiile și încercați să vă faceți o impresie globală asupra personalității lor.

Spre exemplu, dacă vedeți că le place o activitate specială, întrebați de cât de mult timp o practică. În cel mai bun caz, împărțiți aceleași hobby-uri și le puteți adresa întrebări mai detaliate!

Faceți-vă interesant

A fi interesat în cealaltă persoană vă face și pe dvs. interesant(ă)! Puteți să vă începeți mesajele cu un citat din filmul favorit al celeilalte persoane. Acest lucru le-ar putea crește curiozitatea și aceste mesaje au o probabilitate mult mai mare de a primi un răspuns decât cele care par a fi după un șablon trimis tuturor profilurilor.

Pe de altă parte, cealaltă persoană desigur că dorește o fotografie a ta, astfel încât să știe dacă merită să răspundă. Ar trebui să îi spui celeilalte persoane câteva lucruri despre tine. Spre exemplu, ai putea să îi spui ce fel de activități îți plac, ce fel de muzică te interesează sau ce fel de cărți îți place să citești. Dar nu arăta prea multe din primul mesaj – trebuie să rămâi interesant(ă) în continuare!