Parerea despre Academic Singles

Aug 09, 2018

Probabil ca ai auzit deja de site-ul acesta. Este versiunea belgiana a site-ului Academic Singles si este disponibila online si pentru Romania.

Pe internet exista o multime de site-uri de matrimoniale, dar niciunul nu ofera o cautare tintita a partenerului, catre persoane cu acelasi nivel de educatie.

Academic Singles vine in sprijinul celor care cauta relatii serioase, care sa se transforme eventual intr-o casatorie sau in intemeierea unei familii cu persoane cu adevarat compatibile pe toate planurile.

Disponibil online gratuit, Academic Singles este o varianta facila si rapida de cautare a unor parteneri, cu ajutorul recomandarile site-ului in urma efectuarii unui test de personalitate.

Avantajele utilizarii siteului

 • Design modern si usor de folosit

Site-ul Academic Singles are un design modern si usor de folosit pentru ca fiecare utilizator sa aiba o experienta cat mai placuta si sa revina pe site cu placere.

 • Popularitate

Acest site este folosit de utilizatori din intreaga lume. Zilnic, peste 24.000 de persoane, se alatura site-ului.

 • Sanse mari

Daca nu stiai, peste 41% din cei care isi fac cont pe site si utilizeaza serviciile si-au gasit perechea aici. Suna bine, nu?

 • Reprezentare echilibrata a sexelor

Spre deosebire de alte site-uri unde utilizatorii sunt mai mult barbati sau mai multe femei, pe Academic Singles vei gasi o reprezentare echilibrata a sexelor, respectiv 51%-49%. Acelasi procent se gaseste si in realitate intre sexe in tara noastra.

 • Compatibilitate dovedita stiintific

Ce inseamna mai pe larg? Fiecare utilizator va completa un test de personalitate in urma caruia specialistii din spatele site-ului vor calcula cea mai mare compatibilitate cu persoanele de sexul dorit. Apoi fiecare utilizator va primi recomandari bazate pe rezultatele testului de personalitate si astfel va avea sanse mai mari de a-si gasi partenerul ideal. Din acest motiv site-ul are cele mai multe cupluri create online.

 • Crearea gratuita a unui cont

Crearea contului este gratuita, la fel si completarea testului de personalitate. Fiecare utilizator are dreptul si posibilitatea de a adauga poze si a seta preferinte pe profilul sau.

 • Un mesaj gratuit

Poti vedea profilul oricarui utilizator, dar daca doresti sa il contactezi ai doar un mesaj gratuit.

Dezavantaje

 • Putine optiuni pe profilul gratuit

Pentru a vedea mesajele primite de la ceilalti utilizatori trebuie sa platesti un abonament. Nu poti trimite mesaje niciunui utilizator pana nu platesti un abonament lunar.

 • Mesaje nelimitate doar cu plata

Daca iti doresti sa vezi orice mesaj primesti si sa dai mesaje oricui iti doresti, de oricate ori vrei tu, va trebui sa platesti Abonamentul Premium.

Vizitați Academic Singles

Cum functioneaza platforma Academic Singles

Pentru a te loga ai nevoie doar de un email si o parola la alegere. Dupa ce iti creezi contul si iti setezi toate preferintele, raspunzi la intrebari si iti pui o poza relevanta, cautarea jumatatii incepe. 

Completezi testul de personalitate si apoi iti vor fi afisate cele mai potrivite persoane pentru tine dupa datele introduse la intrebari. Ai ocazia sa intalnesti persoane cu acelasi tip de educatie, din orasul dorit sau chiar din tara dorita.

Fiecarui utilizator i se ofera statusul de anonimitate pentru ca identitatea sa ii fie protejata. Acestia decid singuri cand isi dezvaluie identitatea atunci cand contacteaza prin mesagerie interna alti utilizatori.

Utilizarea site-ului Academic Singles aduce cu sine vizualizari de profil si mesaje chiar dupa completarea testului de personalitate si adaugarea unei poze care sa fie verificata si acceptata de administratorii site-ului. 

Dupa testarea acestui site, am obtinut 16 vizualizari si 4 mesaje intr-un timp foarte scurt, ceea ce nu poate fi decat imbucurator.

Sfaturi pentru utilizatori

Femei:

Pozele adaugate atrag mai multi vizitatori. Cele mai bune poze din punct de vedere calitativ tind sa aduca sanse de potrivire mai mari.

Barbati:

Cat mai multa informatie despre sine, personalitate, educatie, trecut, asteptari, sunt secretele atragerii a cat mai multor femei, dar si a celor mai potrivite.

Abonamentul Premium contine 3 variante:

 • Varianta Basic

Aceasta varianta este cea mai raspandita si costa 59.9 RON pe luna pentru o luna.

 • Varianta Dedicat

Aceasta varianta cista 79.9 RON pe luna pentru 6 luni.

 • Varianta De baza

Aceasta varianta este cea mai scumpa si aduce cele mai mari avantaje costand 99.9 RON pe luna pentru 3 luni.

Ce primesti la Abonamentul Premium?

Spre deosebire de contul gratuit, care nu ofera prea multe optiuni, contul Premium ofera urmatoarele:

 • vizualizare imagini;
 • mesaje nelimitate;
 • citirea tuturor mesajelor;
 • optiunea de a vedea toti vizitatorii profilului;
 • adaugarea contactului la Favoriti.

Securitate si stergerea profilului

Plata abonamentului se face in cele mai sigure conditii. Site-ul Academic Singles nu va cere niciodata utilizatorilor sai date personale precum CNP-ul sau numarul cardului. Datele tale sunt confidentiale si vor ramane asa.

Daca doresti sa iti stergi profilul, mai intai iti vei anula subscriptia la Abonamentul Premium si apoi vei trimite un mesaj la adresa: [email protected] Vei fi sters definitiv din baza de date Academic Singles.

Nota Noastra