Recenzie b2

Aug 01, 2018

Prezentare generală:

be2 este una dintre cele mai mari platforme de matrimoniale online din lume. Are peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați pe 6 continente. Însă be2 se asigură că nu vă pierdeți în călătoria dvs.: cu propriul său test de personalitate și mecanism de căutare, platforma vă dirijează în direcția corespunzătoare. În site-ul web se face distincția între "întâlniri" și "matrimoniale" – în cazul be2 acest lucru poate fi derutant deoarece site-ul combină un test de personalitate foarte sofisticat cu o funcție de căutare geografică. Aceasta se asigură că primiți sugestii bazate pe personalitatea dvs. Pe de altă parte, puteți și vizualiza profile funcție de anumite criterii de căutare. Credem că mai ales pentru utilizatorii din Africa de Sud aceasta este o combinație excelentă deoarece face viața mai ușoară să cauți un nou partener mai întâi "la ușa cortului".

Vizitați be2

Utilizare și siguranță:

Ca un jucător cu adevărat internațional, be2 aderă la cele mai înalte standarde atunci când vine vorba de securitatea datelor și de siguranță. Nu sunt multe altele de adăugat. O companie cu o asemenea reputație nu și-ar putea permite compromisuri la aceste lucruri.

Din punctul de vedere al utilizării, ne place structura de "totul dintr-o privire" a paginilor de profil. Îți vezi activitatea ta precum și noi sugestii de parteneri de pe prima pagină după autentificare.

Prețuri:

Dacă sunteți serios referitor la găsirea unui nou partener, vă recomandăm să vă faceți un abonament de 6 luni cu be2. Beneficiați însă de oferta specială de 1 lună de încercare gratis!

1 lună - R72
3 luni - R871
6 luni - R435
12 luni - R435

Vizitați be2

Nota Noastra